miércoles, 19 de octubre de 2005
Imagen

Enguany era la I Edició, i ha sigut organisada per la Comissió 9 d'Octubre (www.9doctubre.tk) i patrocinada per l'Ajuntament d'Alcàsser, localitat de la comarca de l'Horta en la que es va celebrar.

El Festival estava anunciat per a les 23:30, pero per problemes tècnics se va retrasar i finalment va començar vora la 1:30 de la matinada. "Este és el Valencianisme Jovenil" posava a l'escenari i, efectivament la joventut valencianista va respondre com calia, aguitant fins a que començara l'espectacul.

La festa inicià en la pujada a escena del grup "Errantes" de Benifayó (La Ribera), banda que va centrar la seua actuació en temes de ska, lo que va provocar els bots i la diversió del public. Errantes tambe volgue demostrar que saben fer versions de temes de rock clàssics i inclús s'atreviren a fer alguna d'estes en valencià, conseguint aixina donar una alegria als organisadors de l'event. En general, banda prometedora que s'esforçà en mostrar la seua calitat.

Continuarem en la banda de Catarroja (L'Horta) "Kastigados Sin Recreo", baix el nostre punt de vista el grup en més calitat tècnica i la música més treballada dels tres participants. Bons temes, bones guitarres i bona posada en escena, tal volta criticariem una falta de "conexió" en el public asistent.

Per a tancar la nit, botaren a l'escenari els esperats "PrOzak" de Massanassa (L'Horta). En el seu recent treball "Kiitös" recent fet, la banda va mostrar que continua la seua progressió ascendent i va ser el que més va ballar i aplaudir el public que encara resistia ad eixes hores (més de les 4:00 ya). A destacar el temes "Estic en un Somni" conegut i corejat pel public i la gran sorpresa final, la versió de "Ramonet" en el dolçainer colaborador Tonet Ballesteros que va portar la locura.

Al remat, una gran festa del valencianisme jovenil i del rock&roll que esperem vaja a més després d'esta primera edició.

Més informació: www.novarrock.tk
Publicado por Desconocido @ 18:55  | Oci
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios