jueves, 14 de diciembre de 2006
Demà divendres 15 de Decembre a les 19,30 hores es presenta l'edició ilustrada del Tirant lo Blanch que ha preparat per a estos Nadals l'editorial L'Oronella.

Serà en la sèu de l'Universitat Cardenal Herrera-CEU en la ciutat de Valéncia, en el Palau de Colomina (carrer de l'Almudí, 1, al costat de la Plaça de la Mare de Deu). L'acte estarà presidit pel Decà de la RACV Joan Lladró, el President de Lo Rat Penat, Enric Esteve, i el de l'Associació d'Escritors en Llengua Valenciana, Aureli López.

Les tres institucions han colaborat en L'Oronella en l'edició del llibre. Presentarà l'acte Felip Bens de L'Oronella. Josep Vicent Miralles, autor del text, i Andreu Tintorer, coordinador de l'edició, nos parlaran sobre esta obra universal de la lliteratura valenciana, ara versionada per als més jóvens.

El llibre és el número 1 de la Colecció El Butoni-Llibres per a Jóvens Exploradors, enfocada al conreu de la lliteratura infantil i jovenil, en edicions cuidades i ilustrades per als més jóvens.

El PVP del llibre en els quioscs serà de 30 euros, pero tots els assistents podran adquirir-lo en la presentació al preu especial de 20 euros (màxim de 3 llibres per persona). Aixina mateix tots aquells Subscriptors VIP de L'Oronella que acrediten la seua identitat podran arreplegar en el mateix acte la primera remesa de llibres de l'any 2006, que inclou a més d'este llibre, la novela «Front a la mar» de Maria Jesús Coves i el llibre «Medicina i Lliteratura. Diàlecs per a
una simbiosis enriquidora».

Josep Vicent Miralles ha preparat el text de la versió; Enric Climent és el responsable de les ilustracions; i Andreu Tintorer el coordinador de l'edició. Els tres autors del llibre signaran llibres a tots els assistents que aixina ho desigen.
Publicado por Desconocido @ 18:59  | Cultura
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios