Viernes, 16 de octubre de 2009
Presentació de la novela «Proa a Illa Tortuga» de Josep Vicent Miralles.
L'obra conseguí la 8ª Beca Feases de Novela.
Divendres 30 d'Octubre de 2009.
Sèu d'El Piló.
Dr. Moliner 10. Burjassot
20,15 hores.
«Proa a Illa Tortuga»
Josep Vicent Miralles
Colecció El Rajolar nº 30
Editen: L'Oronella i El Piló
Format: 22,2 x 14,4 cms.
Pàgines: 236
PVP: 18 euros
El dia de la presentació l'obra es podrà adquirir al preu especial de 10 euros i els suscriptors VIP de L'Oronella podran arreplegar-la de bades.
Després de l'acte de presentació de l'obra l'autor signarà eixemplars i hi haurà un sopar de pa i porta.
L'última edició de la Beca Feases de Novela la va obtindre el periodiste, escritor i guioniste de cine i televisió Josep Vicent Miralles (Xàbia, 1979). L'obra veu ara la llum i és la primera novela que publica JV Miralles, després d'haver obtingut importants premis tant de relats com de poesia i d'haver publicat diverses obres tant en castellà com en valencià.
Es tracta d'una trama ambientada en la ciutat de Valéncia a on entren en contacte polítics i empresaris corruptes, periodistes i narcotraficants. En la frontera dels 40 anys el periodiste Eugeni Bosch rep l’oferta de la seua vida: participar en la conspiració política més important de l’història de la democràcia en Valéncia. Ací arranca una novela tendra i despiadada, trepidant, a on l’humor a pinzellades conviu en el traç tremolós de la sanc, la saliva i la culpa, l’ombra de les oportunitats perdudes i les fidelitats més estranyes, més fermes. També les infinites ganes de vent i de posar proa a Illa Tortuga, territori bàrbar dels ensomis. I també Valéncia és un personage. La ciutat com un cos viu que acovila i devora els cossos que l’habiten.
Aquells mijos de comunicació que vullguen, poden solicitar-la a esta mateixa direcció de e-mail per a fer ressenyes de la novela.

font i +info: www.oronella.com

Tags: presentacio, novela, illa, tortuga

Publicado por Benicalapenc @ 15:16  | Cultura
Comentarios (1)  | Enviar
Comentarios
Publicado por Convidat
Miércoles, 16 de julio de 2014 | 2:04

podíeu aprendre a escriure el valencià