martes, 06 de abril de 2010

Les representacions se celebraran en el Teatre de l’Unió Musical de Llíria.


Valéncia, 06-04-2010.
 S’inicia el Concurs de Milacres de Sant Vicent Ferrer que com cada any organisa l’associació cultural Lo Rat Penat d’acort en la la Junta Central Vicentina  i en el patrocini i colaboració de l’Excm. Ajuntament de Valéncia, l’Excma. Diputació de Valéncia i demés patrocinadors, per a rememorar la vida i l’obra del Patró principal del Regne de Valéncia. Les representacions es realisaran en el Teatre de l’Unió Musical de Llíria, c/ Sant Miquel de Llíria a partir de les 16,30 hores els dies 6 dimarts, 7 dimecres, i 8 dijous.

 

L’altar que obrirà les actuacions el dimarts 6 d’abril és el del Carrer de la Mar que interpretarà l’obra El Cego i els chiquets de Vicent Sastre Ferrer. A continuació serà la tanda de l’Altar de Ribarroja en El Bordet de Salvador Silvestre Larrea. En tercer lloc, l’Altar de L’Àngel Qustodi oferirà L’Àvar Arrepenedit de Manuel Sànchez Navarrete. i per a acabar l’Altar del Pilar  interpretarà El Milacre del Toll Blau  de Rafael Melià i Castelló.

 

El dimecres 7 d’abril, a partir de les 16.30 hores, continuaran en les interpretaciol’Altar de Chirivella en L’Arrivada dels Vaixells de Jesús Àlvarez Aparicio; l’Altar del Tossal que representarà ...Dos Voltes Cego de Tomàs Martínez Garcia; l’Altar de Meliana que ha escollit Gaya el Mentider d’Ernest Peris-Celda Puchades i per a acabar l’Atar del Mercat representarà La Santa Bíblia en Llengua Valenciana de Carles Recio Alfaro.

 

El tercer i últim dia del concurs serà el dijous 8 d’abril a partir de les 16.30 hores, continuant en les interpretacions l’Altar de la Pila Batismal interpretarà Una Ànima Rescatada de Manuel Sánchez i Navarrete; l’Altar de Russafa que representarà ...Dos Voltes Cego de Tomàs Martínez Garcia, i finalment l’Altar del Carme presentarà l’obra Milacre Sense Paraules de Josep Alarte Querol, que posarà fi al certamen de 2010.

 

El fallo es farà públic després de la deliberació del Jurat que es reunirà en finalisar les representacions en Llíria, el mateix dijous 8 d’abril. Els guardons seran lliurats als guanyadors, el dissabte 24 d’abril a les 11.30 hores en El Colege Imperial de Chiquets Òrfens de Sant Vicent Ferrer, en Sant Antoni de Benaixeve en l’actuació especial de la Banda Municipal de Valéncia, i com és costum i tradició l’Altar que obtinga el primer premi oferirà una representació extraordinària del milacre guardonat.

 

Segons les bases del Concurs, els Milacres han de ser representats per chiquetes i chiquets menors de 14 anys “ajustant-se a l’interpretació, adreça, ambientació i a la correcta dicció en llengua valenciana”.

 

LO RAT PENAT CONVOCA EL

CONCURS DE MILACRES DE SANT VICENT FERRER 2010

 

            Com és costum i tradició, Lo Rat Penat, en el patrocini i colaboració de l’Excm. Ajuntament de Valéncia, l’Excma. Diputació de Valéncia i la Junta Central Vicentina, ORGANISA I CONVOCA el Concurs de Milacres de Sant Vicent Ferrer en honor del Patró del Regne de Valéncia, a celebrar en el Teatre de l’Unió Musical de Llíria, C/ Sant Miquel de Llíria, els dies 6, 7 i 8 d’abril de 2010, i a on podran prendre part, en un únic milacre per altar, les Associacions que ho desigen, tant de fòra com de dins de la nostra ciutat.

 

PREMIS:

De l’Excma. Diputació de Valéncia:            

                               Primer            810 €     més estandart      

                               Segon            760 €     més estandart

                               Tercer            710 €     més estandart

                               Quart             660 €     més estandart

                               Quint             610 €     més estandart

                               Accèssits       560 €     més estandart,  als altars que no obtinguen premi.

De l’Associació de Dames

Vicentines:                                   120 €         a cada altar participant.

Del diari “LAS PROVINCIAS”: 240 €         al millor original d’un milacre inèdit.

Del diari “LEVANTE - E.M.V.”: 240 €        a la millor direcció

De Mª Josep Navarro de

Gómez Ferrer:                            300 €         i placa al millor adreç escènic.

Premi “SUPERACIÓ” de

Guillem Recio i Peyro:                150 €         al millor actor o actriu en problemes físics o síquics.

Premis “Ricardo Costa”:           130 €         i diploma al millor actor.

                                                     100 €         i diploma al segon millor actor.

                                                       70 €         i diploma al tercer millor actor.

Premis “Encarna Albarracin”:  130 €         i diploma a la millor actriu.

                                                     100 €         i diploma a la segona millor actriu.

                                                       70 €         i diploma a la tercera millor actriu.

Premis “LO RAT PENAT”:       130 €         Medalla Dorada al millor Sant Vicent.

                                                     100 € Medalla Argentada al segon millor Sant Vicent.

                                                     130 €         Medalla Dorada al chiquet que millor parle la Llengua Valenciana.

                                                     100 €         Medalla Argentada al segon chiquet que li seguixca en mèrits.

                                                     130 €         Medalla Dorada a la chiqueta que millor parle la Llengua Valenciana.

                                                     100 €         Medalla Argentada a la segona chiqueta que li seguixca en mèrits.

 

BASES

 

Els Milacres han de ser representats per chiquets i chiquetes que no hagen complit els 15 anys en el moment de la representació, ajustant-se a l’interpretació, adreç, ambientació i a la perfecta dicció en llengua valenciana. El Milacre que obtinga el primer premi farà una representació extraordinària del mateix el dissabte 24 d’abril a les 11.30 hores en El Colege Imperial de Chiquets Òrfens de Sant Vicent Ferrer, en Sant Antoni de Benaixeve i en el qual es farà entrega dels premis obtinguts segons el fallo del Jurat, que serà inapelable, i que s’anunciarà, prèviament, per la prensa i ràdio locals, enguany, cada participant rebrà un chicotet detall com a recort de la seua actuació. Els originals que opten al premi LAS PROVINCIAS s’enviaran per triplicat, i en plica tancada, en el nom, direcció i teléfon de l’autor, a la Secretaria de Lo Rat Penat (C/ Trinquet de Cavallers, 9) fins a les 20 hores del 31 de març, dia en que es tancarà l’admissió i l’inscripció del Concurs. La solicitut per a concursar deu de fer-se pels presidents de les Associacions per carta firmada i enviada a mà, per correu o fax (963912255), fent constar el nom i domicili de l’Altar, títul a representar en els noms de l’autor, del director, dels personages i dels chiquets actuants per orde d’aparició en escena, aixina com les edats dels menuts i teléfon de la persona encarregada a qui poder dirigir-se en cas de dubte.

Valéncia, 11 de març de 2010


Tags: teatre, valencia, miracles, sant, vicent, rat, penat

Publicado por Desconocido @ 11:15  | Cultura
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios