viernes, 30 de abril de 2010

En motiu del tradicional Concurs de les Creus de Maig, el Grup de Danses convida a tots a cantar els “Mayos” i a ballar la Dansà de la Santa Creu

 

Valéncia, 30-04-2010: Un any més en motiu de la Festa de la Santa Creu i del tradicional Concurs de les Creus de Maig que organisa la Societat d’Amadors de les Glòries Valencianes, el Grup de Danses de Lo Rat Penat plantarà una creu de flors en la frontera de la sèu de la entitat, situada en el carrer Trinquet de Cavallers, n. 9 de la ciutat de Valéncia.

 

Com ve fent-se des de que recuperaren esta tradició fa deu anys, el Grup de Danses ha preparat una série d'actes per a donar més relleu a la festa.

 

El pròxim dumenge 2 de maig, a les 20 h., es cantaran els tradicionals "Mayos" davant la Creu, i acte seguit es ballaran les danses pel carrer Trinquet de Cavallers, en les que podran ballar tots aquells que vullguen participar.

 

En acabar les danses se sortejarà una medalla d’argent de la Santa Creu entre tots els balladors que hi participen vestits a la manera tradicional.

 

El Grup de Danses de Lo Rat Penat convida a tots a acodir i participar, ballant, tocant i cantant tots junts.


Tags: religio, creu, festa, santa

Publicado por Desconocido @ 9:40  | Oci
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios