viernes, 14 de mayo de 2010

Nota de prensa:

Des de Units x Valéncia d’Alacant hem elaborat una sèrie de qüestions relacionades ab el futur de l’entitat financera CAM que afegim a les preguntes que fariem si tinguerem representació a les Corts Valencianes.
 

1.- Davant la possibilitat oberta al sí de la CAM que es prenguen contactes amb Cajamadrid per valorar alguna forma de fusió entre ambdos entitats, qual és la posició del Consell?

2.- Si es plantejara entre la CAM i Cajamadrid alguna fórmula de fusió o integració (com la de SIP), això afectaria la presència i fortalesa del sistema financer i d'estalvis de la Comunitat Valenciana, acceptaria el Consell propiciar un debat entre els possibles sectors afectats del nostre teixit econòmic per a que es tinguen en compte a l'hora de signar qualsevol acord?

3.- En qualsevol cas de fusió entre la CAM i una caixa d'estalvis de fora de la nostra Comunitat Valenciana es faria valdre per part del Consell de la Generalitat el seu interés polític, estratègic i econòmic per a que la seu central, efectiva i social de l'entitat resultant estiga en territori de la Comunitat Valenciana, en concret en Alacant?

4.- Davant l'escassa intenció de defensa i reforçament unitari i incondicional per part del PSOE valencià a una política activa del Consell de la Generalitat i de l'acció de les Corts Valencianes que procure (respectant la llibertat pròpia de les entitats d'estalvi), afavorir el camí d'enteniment entre CAM i Bancaja, es preveu comptar amb associacions civils, professionals, polítiques o empresarials de la nostra Comunitat Valenciana?

5.- És possible encetar una via des de la instància pública i conjuminant als diversos actors socials, sectorials, polítics i civils que tenen interés en la vertebració d'una gran entitat financera i d'estalvis valenciana per a que es facilite un camí de convergència similar al que s’ha produït en Galicia mitjançant la fusió de les seues caixes d'estalvi?

6.- Està el Govern de la Generalitat disposat a arreplegar les veus que animen a solucionar l'actual situació de les caixes d'estalvi en el panorama de crisi i reformes que patim fins al punt d'aprovar una normativa que faça al nostre legislatiu ser consultat davant fusions amb caixes de fora de la nostra Comunitat Valenciana o de seguir un model regulador semblant a l'adoptat recentment per la normativa gallega?

Per a mes informació:

info@unitspervalencia.org

info@opcio-nv.org


Tags: camps, alacant, corts, valencianes

Publicado por Desconocido @ 16:57  | Política
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios